Mijn laatste blog is alweer een paar dagen geleden, veel te lang! Maar ik had dan ook wel hele goede redenen. Ten eerste ben ik bezig met allemaal spannende nieuwe dingen (daarover hopelijk snel meer!). En ten tweede kon ik maar niet kiezen uit alle prachtige foto’s die Charlotte Meindersma van Lot(‘s) of Photographs had gemaakt van Twedding! En wat een leuk feestje was dat! Ik heb zo veel leuke mensen ontmoet. Waaronder ook veel mensen over wie ik al geschreven heb én nog ga schrijven. Allereerst natuurlijk het bruidspaar. Wat een mooi stel en wat een liefde. Het geluk spatte eraf! Lieve Jannetta en René, heel veel geluk samen!

Jeetje wie heb ik allemaal ontmoet (ik ga vast mensen vergeten, excuus hiervoor!). De gepassioneerde oesterman Marcus (wat een leuke man!), Trouwambtenaar Pauline Krom-Suidgeest (in het echt net zo leuk en spontaan als op de foto), Vini del Mondo en hun Bubble Bar (nog veel leuker dan op de foto), de prachtige Rebecca van Pleasurements (van deze dame gaan jullie nog meer horen!) en natuurlijk weddingplanners Vivian ter Huurne en Inge Bergakker. Knap werk dames! En natuurlijk ‘onze eigen’ Judith Jobse! Wauw, wat een stem! Iemand die met gemak zowel Kate Bush, Milly Riperton als AC/DC aankan is gewoon een artiest van wereldformaat. Zoek je nog muziek voor je bruiloft? Snel toeslaan want volgend jaar komt haar nieuwe album uit en zit ze binnen no time volgeboekt!

Nog even paar leuke weetjes:
De prachtige jurk van Jannetta is van Assepoester Trouwjurken, hét adres voor bruidsjurken met een kleurtje!
Let op het mooie boeket van Stijlvol Groen in hartvorm!
De kousenband (met twitternaam van de bruidegom) heb ik gemaakt.

Tenslotte wil ik even Charlotte van Lot(‘s) of Photographs in het zonnetje zetten, de maker van deze prachtige foto’s. Ondanks alle agressieve pers heeft ze prachtige foto’s kunnen maken. En ze is ook nog eens ontzettend leuk! Meer informatie vind je op haar blog Lot(‘s) of Photographs en op haar eigen website Charlotte Meindersma