Het kan jullie niet ontgaan zijn, morgen is het zover: Twedding! Wat begon als een spontane actie is inmiddels uitgegroeid tot het feest van het jaar dat bovendien ook nog in het teken staat van Pink Ribbon! Ook is aan alle sponsoren van Twedding gevraagd of ze iets willen aanbieden waarvan een deel van de opbrengst naar Pink Ribbon gaat. En natuurlijk kon ik niet achterblijven! Ik heb speciaal voor deze gelegenheid een ringkussen gemaakt en een set antennehartjes. Uiteraard met details in de kleur Hot Pink!


Het ringkussen is gemaakt in dé bruidskleur ivoor, maar kan ook besteld worden in offwhite of wit. Op het ringkussen uiteraard roze lint, maar ook een vlinder. Het teken van vrijheid en schoonheid! De verkoopprijs inclusief verzending is 20 euro en daarvan is 7,50 euro voor Pink Ribbon.

De antennehartjes zitten in een set van 10 stuks. Eén kant is pink, de andere kant is wit. De hartjes worden uiteraard geleverd met pink ribbon om ze vast te maken aan de antenne. Of de deur. Of de spiegel. Of gewoon zomaar ergens 😉 Een set van 10 antennehartjes is 30 euro inclusief verzending, waarvan 12,50 euro voor Pink Ribbon.

Het ringkussen en de antennehartjes zijn verkrijgbaar in de speciale tweddingshop, waar je ook producten en diensten vindt van onder andere Het Bruidsmeisje, 210th en Vini Del Mondo.

Daarnaast zijn de producten ook te koop op http://www.ringkussens.com!