Ken je dat? Dat je een foto van iemand ziet en dat je meteen denkt: wat is dat een leuk mens! En stel je nu eens voor dat die persoon jou en je geliefde –waar dan ook– kan trouwen! Benieuwd waar dit heengaat? Kijk dan maar eens goed naar de foto hiernaast, dan weet je meteen wat ik bedoel! Dit is Pauline Krom-Suidgeest, oprichter van De Bijzondere Trouwceremonie en zelfstandig trouwambtenaar. 


Tegenwoordig kun je elk onderdeel van een bruiloft helemaal aanpassen aan jullie wensen. Je kunt zelf allerlei losse onderdelen bij elkaar zoeken, het mixen met een beetje Do-It-Yourself, en daarmee jullie bruiloft zo persoonlijk maken als jullie zelf willen. Maar over de trouwceremonie -tenslotte toch het hoogtepunt van de dag!- wordt vaak niet zo lang nagedacht. En dat hoeft in de meeste gevallen ook niet, tenslotte heeft elke gemeente mensen die hiervoor opgeleid en beëdigd zijn. Maar soms wil je niet vastzitten aan de tijden, locaties én regels van een gemeente.


Misschien wil je wel op het strand trouwen, of in een bos, of op de plek waar jullie elkaar ontmoet hebben. Misschien hebben jullie wel behoefte aan een ceremonie die wat intiemer is, omdat je ook even stil wilt staan bij een naaste die niet meer bij jullie is. Of misschien willen jullie wel een verrassingshuwelijk! Allemaal redenen om te kiezen voor een zelfstandige trouwambtenaar zoals Pauline. En ja, ook gewoon omdat ze zo ontzettend leuk en spontaan is!


Meer weten? Bezoek De Bijzondere Trouwceremonie en laat je inspireren!