Mijn trouwe lezers weten inmiddels wel dat ik gek ben op fijne adresjes, eigenzinnige ondernemers én op goede wijn. Dus dit is weer zo’n adresje dat graag met jullie deel! Dit hier is de Bubble Bar, een omgebouwd Piaggio Ape (a.k.a. Vespacar) en dé vervanger voor de standaard huiswijntjes op je feestlocatie!


Dit kekke karretje van Marcel en Suzanne van Vini Del Mondo lijkt niet zo groot (hij kan in sommige gevallen zelfs binnen staan, hoe leuk is dat!) maar laat je daar niet door misleiden. Er kunnen maar liefst 60 flessen koel in worden gehouden en is bovendien ook nog eens voorzien van glazen en glazenspoelers. Alles dus om de gasten van een bruiloft, feest of evenement in stijl van een goed glas wijn te voorzien. En dat dit een goed glas wijn is staat vast, Vini Del Mondo is namelijk importeur van Italiaanse kwaliteitswijnen.


Ook de webshop van Vini Del Mono is trouwens een bezoekje waard. Je vindt hier een uitgebreid aanbod aan rode, witte en rosé wijnen, maar ook mousserende wijnen én grappa. Bovendien hebben ze ook nog eens een royale keuze aan biologische en natuurlijke wijnen. Ook geven Marcel en Suzanne regelmatig wijnclinics en organiseren ze proeverijen. Zeker een adresje om te onthouden dus!