Vanochtend op 10-10-10 om 10:10 uur gelanceerd, dus helemaal nieuw en vers van de pers: 210th. Een webshop met ‘slecht’ 4 producten, maar dit zijn dan ook beslist niet de minste. Mooi vormgegeven, luxueuze dozen gevuld met erotische en romantische speeltjes én een aantal mysterieuze enveloppen met opdracht. Er zijn 4 varianten: De Classic voor het heterostel, de Pride voor het gay stel, de Holland voor de ruimdenkende toerist én de Wedding voor het kersverse bruidspaar.


Toegegeven, het is niet echt een cadeautje dat je krijgt van (of vraag aan) je schoonouders of oma. Maar van goede vrienden, een broer of zus of bijvoorbeeld de vriendinnengroep van het vrijgezellenfeest (om maar iets te noemen)… ja, waarom ook eigenlijk niet! Je geeft in ieder geval een cadeau dat garant staat voor een hoop plezier, veel intieme momenten en iets waardoor het bruidspaar elkaar nog beter leert kennen. Kijk, dan klinkt het opeens zo gek niet meer toch?


p.s. Zo’n spannend cadeau is natuurlijk ook heel leuk als je al jaren bij elkaar bent. Of als je een jaar getrouwd ben. Of voor onder de kerstboom….