Deze foto’s heb ik ontvangen van Anoeska van Slegtenhorst van Totally Eye. Wat een prachtige foto’s en wat een prachtig stel! Een mooie bruid met het haar in een losse nonchalante coupe. En wat een fantastische relaxte bruidegom zo met z’n handen in z’n zakken. Geen spoortje zenuwen te bespeuren bij dit bruidspaar. Ook dit is een kenmerk van een goede fotograaf: De foto maken nét na ‘de pose’. Dan valt de spanning weg en krijg je dit soort prachtige ontspannen foto’s. Knap werk Anoeska!  


Het bruidspaar had gekozen voor het kleurthema blauw/wit en had ook hun gasten gevraagd om deze kleuren te dragen. Wat een schitterend gezicht geeft dat (en zo leuk voor op de foto’s)! Let ook op het mooie subtiele gebruik van de kleuraccenten. Geen blauwe jurk of pak maar een klein detail in een boeket, blauw-witte balonnen, mooie linten om de stoelen. Details zijn echt voldoende voor een fantastisch effect!


Zo’n kleurthema is trouwens niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens heel handig voor je gasten. Je koopt toch al snel een nieuwe (chique) outfit voor een bruiloft en het is zonde als deze hierna nooit meer gedragen wordt. Met een kleur thema kan ook een casual outfit perfect in het geheel passen. Handig toch? 


Meer werk zien van Anouska? Bezoek de website van Totally Eye.