Sexy het huwelijk in! Wie wil dat nu niet? Vorige maand schreef ik al over Smart & Sexy coach Lisa die je klaarstoomt voor een sexy huwelijksleven en vandaag heb ik een tip voor de vriendinnen van de bruid. Boek als vrijgezellenfeest (of gewoon als intieme avond met beste vriendinnen) een lingerie shower bij Kant Amsterdam. In een winkel versiert als bruidsruimte genieten jullie van hapjes, drankjes, spelletjes én en de allermooiste lingerie.


Een lingerie shower ordinair? Daar hoef je beslist niet bang voor te zijn. Eigenaresse Alexandra heeft van Kant Amsterdam een schitterende winkel gemaakt met maar één doel: jou je er op je allermooist uit te laten zien. En met één blik op de collectie van Kant Amsterdam zie je al dat het hier gaat om de allerbeste en allermooiste lingerie van topmerken. Sexy en Sophisticated dus.


En voor de bruidjes: Ook voor de allermooiste bruidslingerie kun je hier terecht! En neem dan meteen iets leuks mee voor de huwelijksnacht. En de huwelijksreis. En gewoon zomaar, voor jezelf!


Kant Amsterdam is gevestigd op de Middenweg 50 in Amsterdam.