Kijk, dit vind ik nu handig: één adres voor foto’s, kaarten, gastenboek én meer. En van alleen de website van Van Kaartjes tot Kiekjes word je al helemaal vrolijk!
De mensen achter Van Kaartjes tot Kiekjes zijn Sabrina en Ivo, ook in het dagelijks leven een setje dus helemaal op elkaar ingespeeld. Ze gaan ook samen op pad voor jullie trouwfoto’s, dus terwijl Sabrina ‘s morgens alle voorbereidingen van de bruid vastlegt gaat Ivo alvast naar de bruidegom om ook zijn nerveuze momenten vast te leggen (leuk!).
De ontwerpen voor de kaartjes zijn fris, hip én heel divers. Zit jullie smaakje er toch niet tussen? Van Kaartjes tot Kiekjes kan ook een kaartje ontwerpen in jullie eigen stijl. Met foto’s, kleurig, strak, vrolijk of een beetje gek: dit duo trekt alles uit de kast om iets voor jullie te ontwerpen en doet dit ook met bakken plezier en enthousiasme!
Van Kaartjes tot Kiekjes biedt ook verschillende scherp geprijsde pakketten aan. Van alleen kaartjes en kiekjes tot een complete pakket met fotoboek,  DVD, kaarten, menukaarten en gastenboek. Superhandig dus!
Benieuwd naar het werk van Van Kaartjes tot Kiekjes? Bezoek hun website of hun blog met heel veel foto’s, leuke ontwerpen en inspiratie.

1 Comment on Van kaartjes tot kiekjes

Comments are closed.