Deze vrijdag foto’s van Geertje Vierhout. Zij stelde zelf het thema “confetti, bellen en bubbels” voor en wat een vrolijk thema op deze vrolijk dag (veel bruiloften vandaag!). Geertje geeft hiermee ook meteen een hele goede tip: neem iets mee tijdens de fotoshoot, zoals champagne of confetti. Je krijgt dan hele ongedwongen, spontane foto’s! 

Nog meer tips van Geertje: 
Op de eerste foto een vrolijk paar met een knallende bus confetti. Ik heb me laten vertellen dat je dit bij de wibra bijv. kan kopen, maar er zijn vast meer (feest)winkels die dit kunnen leveren.
Champagne is altijd goed voor een hele serie leuke foto’s: ontkurken, proosten, drinken, of lekker in het rond spuiten (pas op voor de jurk :-))
Bellen blazen doet t ook altijd goed, bruidspaar kan zelf lekker blazen, en op de ander foto blaast iemand anders de bellen de lucht in, geeft een mooie dromerige foto.
Bellen en confetti kom je ook vaak tegen bij het verlaten van gemeentehuis of kerk, al mag confetti bij heel veel gemeentehuizen -helaas- niet. Bellen mogen altijd bij het gemeentehuis en ik probeer de mensen altijd heel veel tegelijk te laten blazen voor een vrolijke foto. Champagne bij het verlaten van het gemeentehuis is ook erg leuk, met z’n allen proosten op het bruidspaar!

Meer info over Geertje vind je op haar website Geertje Vierhout Fotografie.
Vierhout Fotografie heeft ook een blog, met nog veel meer inspirerende foto’s!

1 Comment on Fotovrijdag: Geertje Vierhout Fotografie

Comments are closed.