Ik heb Arthur Arts van Kronieken in Beeld gevraagd of hij voor deze fotovrijdag foto’s in een bepaald thema wilde opsturen en hij heeft gekozen voor het thema ‘groen’. Een mooie keuze, niet alleen vanwege de prachtige foto’s maar ook omdat het goed weergeeft wat de natuur allemaal te bieden heeft. Planten, bomen, bloemen: de kleurschakeringen en vormen die de natuur met zich meebrengt zijn uniek en geven prachtige effecten op een foto. Maak ook gebruik van de seizoenen zoals prachtige goud-tinten in de herfst of de bloesem in de lente! Wat mij betreft dus zeker een aanrader om op zoek te gaan naar een mooie natuurlocatie voor jullie foto’s. Jullie verliefdheid en een goede fotograaf doen de rest!

Op de website van Kronieken in Beeld vind je meer informatie over Arthur en zijn werk en natuurlijk nog veel meer foto’s!