In tijden van massaproductie en goedkope kleur- en smaakstoffen moet je een hoop lef hebben om een ambachtelijke snoepwinkel te beginnen. Toch hebben 2 mannen dit aangedurfd. En met succes want binnen 6 jaar is Papabubble uitgegroeid tot een keten met winkels in onder andere New York, Tokio en Amsterdam. Ambachtelijk snoep, in de winkel gemaakt met de mooiste kleuren, de gekste vormen en de lekkerste smaakjes.
Ik vind deze snoepjes echt helemaal waanzinnig! Op het eerste oog lijken het gewone zuurtjes maar ik weet zeker dat je gasten compleet verbaast zullen zijn als ze zien dat jullie namen erin verwerkt zijn. Ik ben ook heel benieuwd hoe ze deze kleine kunstwerkjes maken dus volgende keer dat in Amsterdam ben ga ik zeker even langs op de Haarlemmerdijk 70 voor een bezoekje aan Papabubble!