De frequentie van de blogs is momenteel iets lager. Druk met bestellingen en de bruiloft van… mijn schoonzusje! Donderdag aanstaande gaat ze trouwen! En uiteraard hoort daar een vrijgezellenfeestje bij. Met een leuke groep meiden, een beetje drank, een beetje eten en heel veel gezelligheid. En uiteraard mogen jullie daar allemaal een (heel klein) beetje van meegenieten 😉

De mooie dame op de eerste foto is de bruid, Mariska. Het zusje van mijn eigen mannetje! Het drankje in haar hand is een aardbei-bellini. Het ziet er een beetje drabbig uit maar is heel feestelijk en hĂ©Ă©Ă©Ă©l erg lekker! En geen gĂȘnante konijnenpakjes of oubollige trouwjurken, maar een lief schortje voor onze bruid. En toch vond ze het gĂȘnant, snappen jullie dat nu? De buttons waren toch veel gĂȘnanter? Superbedankt ook aan Knetterleuk die de buttons supersnel voor ons heeft gemaakt! Beste vriendin en getuige Maike had haar vreselijk leuke huisje ter beschikking gesteld voor een high tea. Ze had ook de tafel superleuk gedekt en samen hebben we allemaal lekkere dingetjes gemaakt. Daarna zijn we naar Den Bosch gegaan voor een drankje op een terras en een cocktailworkshop van Dazzling Cocktails. Iedereen mocht 2 cocktails maken en natuurlijk van elkaar proeven. Zeker een aanrader (alleen wel een beetje jammer dat we voor een paar spa blauw nog een leuke narekening opgestuurd kregen)! En jaja, die actiefoto is van yours truly! 🙂 Na de workshop zijn we gaan eten bij Eetbar Dit. Wat een leuke tent is dat! Je krijgt verschillende schalen op tafel met allerlei gerechtjes dat je met z’n allen kunt delen. Van spareribs tot friet en van couscous en tot tonijnsashimi, en als toetje een enorm bord met allerlei verschillende toetjes, jummie! En daarna weer de stad in voor nog een drankje natuurlijk! Ik had voor iedereen ook nog een klein cadeautje gekocht als bedankje en herinnering. Uiteraard bij Ă©Ă©n van mijn favo-webshops Applepiepussy: Wish Birdies. Je kunt ze niet zo goed zien op de foto, maar kijk maar eens in de webshop. Het is namelijk ook een superleuk bedankje voor je gasten!


Lieve Mariska, ik hoop dat je het een leuke dag vond. Maike en ik hebben het in ieder geval met heel veel liefde georganiseerd! En nu…op naar de bruiloft!!!