Laten we eens eerlijk zijn: welke man droomt er niet van mooie sexy foto’s van zijn aanstaande bruid? Daarom vandaag aandacht voor een heel bijzondere trend: Boudoirfotografie. Een dag speciaal voor jou, waarop er stijlvolle, spannende foto’s worden gemaakt. Een hele bijzondere ervaring met als resultaat een fantastisch cadeau voor je aanstaande!
Niets voor jou omdat je een maatje meer hebt of omdat je je onzeker voelt? Niet nodig! Een goede fotograaf kan van iedereen mooie foto’s maken, stelt je gerust en geeft je bovendien een enorm zelfvertrouwen. En natuurlijk hoef je niet per se in lingerie op de foto. Een openvallend overhemd of een omgeslagen laken is minstens zo spannend.
Deze prachtige foto’s zijn van Ellen Sassen van Studio Boudoir. Naast bruids- en reportagefotograaf is Ellen ook gespecialiseerd in boudoirfotografie. Ze maakt daarbij veel gebruik van licht en schaduw, sluiers en bijzondere details. Meer informatie over Ellen en nog veel meer mooie foto’s vind je op haar websites Studio Boudoir, Studio Twisk en Dutch Wedding.