Bruidslingerie… doorgaans word ik er niet warm of koud van. Het lijkt ook wel alsof er nooit iets nieuws gebeurd. Volgens mij is de collectie nog precies hetzelfde als toen ik 5 jaar geleden ging trouwen! Gaap. Tot ik op de website van Agent Provocateur kwam…..oehlalah…. daar gaat het bloed van je kersverse echtgenoot wel harder van stromen!
Zestien jaar geleden richtten Serena Rees en Joseph Corre Agent Provocateur op. Deze namen zeggen je misschien niet zoveel, maar als ik je vertel dat laatstgenoemde de zoon is van modeontwerpster Vivianne Westwood en Malcolm McLaren (onder andere manager van The Sex Pistols) dan weet je wel dat het rebelse hem met de paplepel is ingegoten. Serena en Joseph lieten zich inspireren door pinups uit de jaren 50 en Franse boudoirs en een spraakmakend lingeriemerk was geboren! En toen in 2001 Kylie Minogue een spannend filmpje voor Agent Provocateur opnam (en de Britse media dit besloot te boycotten!) stond het merk meteen wereldwijd op de kaart. Reden genoeg dus om me even te vergapen aan al het moois op hun website, en wat blijkt? Agent Provocateur heeft ook een bruidscollectie. Spannende BH’s en jarretels maar ook mooie en slank afkledende torseletten en body’s! Kijk, daar word ik wél warm van! Helaas nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar wél te bestellen in de webshop. En best de moeite waard om een weekendje Londen voor te boeken toch?