Wisten jullie dat in Nederland 1 op de 3 huwelijken strand? Echt veel! Maar ik kan me er ook wel weer iets bij voorstellen eerlijk gezegd. Het leven dendert maar door en werk, kinderen, vrienden, alles komt op de eerste plaats, behalve je huwelijk “wat dat zit wel goed”. De sleutel tot een goede relatie? Blijven praten! En dan niet alleen over de kinderen of over je baan maar over alles wat je bezighoudt. Je wensen, je dromen, je relatie.
Niet zo’n prater? Table topics partners bestaat uit 135 kaartjes met vraagstukken die je misschien niet zo snel zelf ter sprake brengt, maar die wél belangrijk zijn om te weten van je partner, zoals:
  • Hoe ziet jouw ideale leven eruit over 5, 10 en 25 jaar?
  • Zijn het juist de verschillen of de gelijkenissen die je aantrekken aan je partner?
  • Hoe zouden jullie betere ouders kunnen zijn dan jullie eigen ouders?
  • Is passie of zekerheid belangrijker in een relatie?
Ga af en toe eens lekker samen op de bank zitten, glaasje wijn erbij, en pak een kaartje. Zo komen de gesprekken vanzelf. Leuk, gezellig en nuttig! En een perfect cadeautje voor een vers bruidspaar (of eigenlijk wel voor elk stel).
Je koop Tabletopics Partners bij Gezinnnig, waar je trouwens nog veel meer leuke producten koopt die het leven net een beetje makkelijker maken.