De naam komt jullie misschien niet bekend voor, maar haar nummer You kennen jullie zeker (wees gewaarschuwd: niet luisteren als je er niet de hele dag mee in je hoofd wilt zitten)! Judith Jobse was 10 jaar geleden de winnaar van Your Big Break van RTL4 en heeft vervolgens een enorme hit gescoord met het nummer You. Na een paar jaar continue in de spotlights te hebben gestaan heeft ze ervoor gekozen om meer tijd te kunnen besteden aan haar studie stressmanagement en haar 3 kinderen. Maar nu is ze weer helemaal terug, met een nieuw album dat nog dit jaar uit gaat komen én als gastblogger voor Hip je Huwelijk in! Judith weet namelijk ALLES over trouwen! Zowel als artiest die optreedt tijdens bruiloften als ervaringsdeskundige. Ze is namelijk zelf ook 2 keer getrouwd, en zou het zo nog een keer doen. You go girl!
Zijn jullie nog op zoek naar een muzikale omlijsting voor de ceremonie of het feest? Breng dan zeker eens een bezoekje aan haar website zangeres.nu. Judith is namelijk niet alleen een hele goede zangeres, maar omdat ze geen gebruik maakt van een duur management is ze ook nog eens heel betaalbaar. Wat mij betreft dus zeker een aanrader!
Binnenkort dus meer Judith hier op Hip je Huwelijk in!

1 Comment on Judith Jobse!

Comments are closed.