Zeker in deze periode van WK gekte is het helemaal geen schande om te zeggen (en zelfs best wel een beetje hip): Ik ben een echte Hollander. En als ik op een feestje ben vind ik het heerlijk om allerlei hapjes te proberen, maar stiekem zit ik dan toch te wachten op die ouderwetse maar-oh-zo-lekkere oerhollandse bitterbal (maar dan wel van die échte goeie natuurlijk). Bitterballen zijn namelijk gewoon lekker en voor mij zijn ze ook inherent aan Hollandse Gezelligheid. Inderdaad, van die gezelligheid met een hoofdletter G. En dat vinden deze leuke meiden ook. Ze hebben er namelijk een heel concept omheen gebouwd: De bitterballenmeisjes.

Op events en bruiloften komen deze charmante dames langs met -inderdaad- bitterballen! En niet zomaar met een plateautje met bitterballen, nee deze dames maken er een echte happening van!
Nee, natuurlijk is het niets voor de bruidsparen die een kant-en-klaar pakket bij de feestlocatie hebben afgesproken, maar voor mensen die houden van hip en trendy zeker een aanrader. Denk aan een feest in een grote tent, op het strand of in een grote tuin. Hippe aankleding, hippe bruid, hippe bitterballendames!
Vind je het idee van die mooie dames op je bruiloft niet zo’n fijn idee? Ze hebben ook hele smakelijke Crudité-boys die met gezonde hapjes rondgaan!
Helemaal leuk en hip dus deze dames, maar waar ik natuurlijk wel benieuwd naar ben: Zou je de Crudité-boys ook kunnen inhuren om met bitterballen rond te gaan?

1 Comment on Bitterballenmeisjes

  1. Tuurlijk kunnen we de Crudites Boys ook vragen! Maar de ultieme combinatie is en-en…..

Comments are closed.