Het kan inmiddels niemand meer ontgaan zijn: Twedding is Hot & Happening! René Hoksbergen (@hoks) vroeg zijn Jannetta Dorsman (@JanDor) ter huwelijk op een twitterbijeenkomst (ja die bestaan echt!) met zijn 1000ste tweet. How sweet is that!?
Het gevolg: een heuse twedding. Een grootse bruiloft voor een budgetprijs want alle bedrijven worden bij elkaar getwitterd en dragen kosteloos bij. En wat rustig begon, is als een sneeuwbal rond gaan denderen vanaf het moment dat ook weddingplanner Vivian ter Huurne zich erop heeft gestort! Inmiddels zijn onder andere de feestlocatie, trouwjurk, huwelijksreis, drukwerk en muziek al geregeld. En dan is er nog een half jaar te gaan voor de magische datum 20-10-2010, dus wie weet wat er allemaal nog bij elkaar wordt getwitterd…
Jannetta en René trouwen 20 oktober in besloten kring, maar daarna is er een groot feest voor alle vrienden, bedrijven en anderen die een deel uit willen maken van dit bijzondere feest. Ook deel uitmaken van twedding, op de hoogte blijven of je aanmelden voor het grootste twitterfeest van het jaar? Bezoek twedding!

1 Comment on Twedding

 1. Uiteraard kan na een prachtig bericht hier op Hip je Huwelijk in een reactie van de bruid zelf niet uitblijven.

  Voor ons is het alsof we in een grote droom leven die voelt als een rollercoaster. Geen van ons had ooit kunnen denken dat de spontane, maar bovenal originele en romantische actie zo’n uitwerking zou hebben!

  Ook hier wil ik nog een keer benadrukken dat wij ons echt bijzonder bevoorrecht voelen, dat we dit mee mogen maken.

  Zoveel mensen die meewerken, zoveel enthousiasme! Elke dag verbazen wij ons weer.
  Daarom zijn we extra blij en trots dat we op het feest ‘s avonds ook iets terug kunnen doen door een uniek evenement te organiseren, waar veel mensen naar toe kunnen komen en iedereen kan meegenieten.

  Wil je dit unieke evenement ook niet missen? Schrijf je dan snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!

Comments are closed.