Ik houd van give-aways die je op kunt eten. Niet alleen geef je iets wat iedereen kan waarderen, je zadelt ook niemand op met een prul dat alleen uit de kast gehaald wordt als jullie op bezoek komen. En wat ik helemaal leuk vindt, met Zoets.nl kun je je give-away helemaal customizen zodat het bij jullie stijl of thema past! Je kunt een keuze maken uit een van de voorbeelden op de site of je stelt je give-away helemaal zelf samen.
Stapsgewijs ga je van doosje naar lekkers en via lint naar labeltje. Je kunt het labeltje ook zelf aanleveren of je laat Zoets.nl er eentje voor je ontwerpen! Chocoladedragees te saai? Dan kies je toch gewoon mokkaboontjes, crisps, zakjes thee of van die leuke zuurtjes? Met 15 verschillende doosjes, 16 verschillende zoetigheden (en dan tel ik al de verschillende kleuren nog niet eens mee!) en tientallen labels en lintjes kun je alle kanten op! Zoets.nl verpakt alles voor je en stuurt het binnen een week op. Een middagje met je beste vriendin of moeder, een pot thee en veel lekkers en –voila!– je give-aways zijn klaar!