Goodiebags zijn hot! Ga maar naar een (bruids)beurs, webshopmarkt of workshop en je scoort al snel een tasje met leuke items (en ja, ook vaak een hoop reclame!). Maar ook je bruiloftsgasten kun je verrassen met een goodiebag! Denk bijvoorbeeld aan een tasje voor je daggasten met daarin leuke items die ze gedurende de dag kunnen gebruiken zoals een flesje water, wegwerpcamera, zakdoekjes, bellenblaas, candybar, pepermuntjes en versiering voor de auto. Ook voor je kleine gasten kun je er iets bijzonders van maken met een klein speelgoedje, een doosje kleurpotloodjes, kleurplaat en iets lekkers. En weet je wat het favoriete luchtje is van je moeder, schoonmoeder of getuige? Vraag in de parfumerie om een proefflesje en doe dit in het tasje. Kost je niets maar maakt het wél heel persoonlijk!
Ook je give-aways kun je op deze manier verpakken. Kies je themakleur of een kleur die voorkomt in je kaart als zakje. Doe je attentie erin met een paar snoephartjes en een leuk kaartje en maak het af met een leuke sticker en een gekleurd lint.
Tip: kijk eens bij Leuke Lintjes. Hier vind je leuke tasjes, zakjes en decoratie, en zelfs kant en klare pakketjes. Vullen, plakken, klaar!