Ingeborg Smit ken je vast wel! Misschien niet van naam maar als je regelmatig in de bladen en boeken duikt ben je haar illustraties zeker al tegengekomen. Ze illustreert onder andere voor Flow, Flair, J/M en Happinez en is dé persoon achter die herkenbare nostalgisch aanvoelende maar oh-zo-hippe illustraties. Ingeborg haalt haar inspiratie overal vandaan, van oude poëzieplaatjes en papiertjes tot bijzondere stofjes, en maakt daar prachtige illustraties van waarbij je spontaan wegdroomt naar de tijd dat je poëziealbum nog je liefste bezit was.
Naast haar eigen ontwerpstudio Studio Ping is Ingeborg – samen met haar zus Marieke- ook de persoon achter Pimpelmees. Pimpelmees heeft de allerliefste geboorte- en wenskaarten en sinds kort ook…. trouwkaarten! Elk exemplaar is een klein kunstwerkje en tot in de kleinste details uitgewerkt. En weet je wat ook nog eens helemaal leuk is? Pimpelmees heeft een samenwerking met chocolatier Lugano. Deze kunnen jullie trouwkaart uitprinten op chocolade. Als dat geen leuk cadeau is voor je gasten! Ik ben fan!