Ik ben fan van Bruid & Bruidegom Magazine! Niet alleen vind ik het een heerlijk blad met lekker veel inspiratie, ook zijn de leuke meiden van de redactie altijd op zoek naar nieuwtjes en unieke producten en weten mij daarbij regelmatig te vinden 😉 Ook in de nieuwste editie weer 2 vermeldingen van mijn producten!
In het artikel ’54 Finishing Touches’ vind je allerlei leuke tips om je bruiloft nét dat beetje extra te geven, en één daarvan is ringkussen Pink! En dat heb ik geweten ook… ik heb vorige week 4 nieuwe exemplaren op de website gezet en ze waren binnen één dag uitverkocht! Ook zijn er alweer 2 stuks gereserveerd dus binnenkort weer nieuwe exemplaren te koop in de webshop!
Het tweede stukje staat in de nieuwtjesrubriek Weddingnews! Hierin de gloednieuwe vilten fortune cookies. Echte fortune cookies met een persoonlijke boodschap van het bruidspaar zijn een populaire give-away op bruiloften, maar één (best wel smakeloze) hap en het is weg. Daarom heb ik een blijvend alternatief hierop gemaakt. Die bovendien ook nog een heel erg cute zijn! Ze worden helemaal op maat gemaakt met boodschap van het bruidspaar, en er kan dus ook rekening worden gehouden met bijvoorbeeld een themakleur. Ze staan helaas nog niet op de site, maar stuur gerust een mailtje als je geïnteresseerd bent!