Hip kan ik het niet noemen, maar deze bijzondere badmode wil ik jullie niet onthouden! Toen ik toevallig deze Just Married zwembroekjes voor mannen in een Australische webshop tegenkwam was er maar één gedachte die in me opkwam: wat fout! Maar wat bleek uit een snelle google-actie? Zwemkleding voor pasgetrouwden (alsof je een ander soort ras bent!), is booming business in the States én Down Under. Een duidelijkere manier om te zeggen “handen af, hij is bezet” bestaat niet! Maar hoe onzeker moet je zijn als je daags na je bruiloft dit al nodig denkt te hebben? Aan de andere kant: de man die überhaupt weg komt met zo’n klein, krap zwembroekje moet wel een enorme adonis met killerbody zijn! 😉

1. Klein strak zwembroekje voor bruidegom van Bride to Be.
2. Gele Just Married bikini van Your best friend’s wedding
3. Roze bikini met panterprintje (die ik stiekem best wel leuk vindt) van Advantage Bridal.
4. Deze zijn wel leuk! Slippertjes in wit/roze, gezien bij Classy Bride.

Ook een statement maken op het strand? Met strass applicaties of hot fix steentjes kun je zelf een tekst op je bikini (of ondergoed) maken. Wel even goed testen of het echt waterbestendig is! 😉