Hip je huwelijk in = 90% Chantal, en dat ben ik. Getrouwd met Gertjan en moeder van dochters Isolde en Phileine en zoon Art. Na een studie Gezondheidswetenschappen en een carrière in het bedrijfsleven heb ik gekozen voor wat ik echt leuk vind: Ontwerpen en het maken van mooie dingen. Meteen werden mijn producten enthousiast ontvangen bij bruiden en weddingplanners. Niet vreemd, want er is een verandering gaande in de trouwwereld: Bruiloften worden steeds persoonlijker en unieker. Er is behoefte aan een ander soort product: mooi, anders en gemaakt met passie. Vanuit deze behoefte is naast deze webwinkel, mijn andere website ontstaan: Hip je huwelijk in – het Blog. Nieuwe bedrijven, gepassioneerde ondernemers, tips, adresjes en acties, ik deel ze graag met de wereld en dat jullie dat leuk vinden blijkt: honderen bruidsparen én mensen uit de trouwwereld brengen dagelijks een bezoekje aan Hip je Huwelijk in – het Blog (en daar ben ik best wel trots op)!
foto credits: FOTOZEE

En de overige 10 procent?
5% (of misschien wel meer) is voor mijn man Gertjan: computer expert, designer, extra paar handen in tijden van drukte, uitlaapklep en vooral hele lieve man en papa.

De overige 5% zijn jullie: bruidsparen. Maar ook experts en collega’s in de trouwbranche. Net als ik spotten zij de trends en weten wat er speelt bij bruidsparen. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om: Jullie dag, op jullie manier!

Sinds kort zijn de webshop en het blog samengegaan, beide dragen nu de naam Hip je Huwelijk in. Waar je ze kunt vinden is niet veranderd: de shop op http://www.ringkussens.com en het blog op http://www.hipjehuwelijkin.nl