Nieuw: hartvormige ringkussens met namen en datum

Laatst kreeg ik het verzoek van een moeder van de bruid om een hartvormig ringkussen met namen en datum te maken. Ik maak niet zo vaak hartjes, het wordt vaak een beetje kitsch en te zoet voor mijn smaak. Een uitdaging dus, om het toch mooi en hip te krijgen. Het resultaat was zo leuk, romantisch maar toch fris én hip, dat ik dit ringkussen met namen en trouwdatum toegevoegd heb aan de webshop.

ringenkussen_namen_trouwdatum1

Dit ringkussen is verkrijgbaar in ivoor en offwhite en kan geborduurd worden in allerlei hippe óf romantische kleuren en verschillende lettertypes. Kies knalroze en een vrolijk lettertype voor een hip kussentje, een zachte kleur voor een romantisch kussentje of zwart voor een strak en modern ringkussen. Bestel je een ringkussen met namen en trouwdatum, dan ontvang je altijd binnen 2 dagen het borduurpatroon per mail. Zo weet je precies hoe het eruit komt te zien én kun je nog aanpassingen laten maken.

ringenkussen_hart_offwhite

Leuk zo’n hartje, maar mag het wel lekker over the top?
Kijkend in de archieven en mijn materialen, kwam ik erachter dat ik onderstaand ringkussen ook nog één keer kan maken. Lekker gek en bont met luipaard print, hardroze stof, kant, strass en glitters! Absoluut één van mijn favoriete modellen aller tijden. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op.

ringenkussen_luipaard_roze_wesann

En willen jullie wel een hart, maar zonder jullie namen? Ook dan is er genoeg te kiezen! Ik heb kasten vol stoffen, kant en band. Romantisch, vrolijk of in een speciale kleur? Neem contact op om jullie wensen te bespreken.

Ringkussen paars hart voor bruid en bruidegom magazine fotoshoot

ringenkussen_rood_roze_hart1