Even pauze… (en geen bestellingen)

Moe en druk. Dat zijn de kernwoorden hier in huis. Iedereen is moe en druk. Manlief is druk met werk en solliciteren, de kinderen met school en sport en ik met de gebruikelijke lentedrukte in de webshop. En met heel veel nadenken over de toekomst van deze webshop.

Gelukkig staat de meivakantie voor de deur. Een mooi moment om even pauze te nemen. Leuke dingen te doen met de kinderen, lekker te werken in de moestuin*, eindelijk eens iets gaan regelen en maken voor onze eigen bruiloft en vooral veel rust en ruimte te nemen om na te denken. Daarom is de webshop gesloten van 22 april tot 13 mei, en in deze periode is het niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Mijn excuus voor het ongemak, en mijn dank voor je begrip!

07 IMG_4868-1-6

Alvast een kleine mededeling: Ik ga in ieder geval wel verder met Hip je Huwelijk in. Dankzij gesprekken met lieve vriendinnen en collega’s zoals Paula en Susanne realiseer ik me dat ik nog niet klaar ben met Hip je Huwelijk in. Maar er moeten wel wat dingen veranderen. Daarover hopelijk snel meer!

* de foto is van begin vorig jaar. Inmiddels hebben we er al een succesvol moestuin-jaar opzitten met veel werk, en heel veel lekker eten!