Blue monday {oftewel: tijd voor een leuke winactie!}

Daar is ie weer: blue monday. Zogezegd de meest depressieve dag van het jaar. De vrolijke feestdagen alweer weken achter ons, de vakantie nog ver weg en die goede voornemens alweer verbroken…. hmmm… is dat een reden om depressief te worden? Misschien. Maar volgens mij wordt het vooral aangewakkerd door alle berichten op radio en tv. Tijd voor wat tegenreactie. Laten we er een leuke dag van maken!

somethingblue

Een paar weken terug heb ik een berichtje op facebook gezet. Ik had zin om iets weg te geven. Geen tegenprestatie nodig, geen likes, geen delen. Gewoon zomaar, omdat geven gewoon leuk is. De winnares had haar vriendin opgegeven, en met een lieve tekst en -uiteraard- mooi verpakt heb ik haar een cadeautje voor haar bruiloft gestuurd. Kleine moeite, maar het gevoel dat ik ervan kreeg was heerlijk!

Vandaag doe ik het weer. Maar dan kies ik niet zelf het cadeautje, maar dat mogen jullie zelf doen. Je mag kiezen uit álles in de webshop. Ja, uit alle producten, ook de zilveren producten, ook de ringkussens met namen en datum, en ook de unieke one-of-a-kind-items. Dus ik zou zeggen: kies iets leuks uit en laat het me weten. Graag je reactie én het product waar je kans op wilt maken onder deze facebook-post. En ook dit keer geen tegenprestatie nodig! Een mailtje sturen, een reactie op twitter of hieronder bij de reactie op dit blog mag natuurlijk ook!

Morgen 10.00 uur trek ik random iemand uit de reacties!

somethingold

Wat mijn eigen blue monday betreft: Zoals jullie hier hebben kunnen lezen was ik niet bang voor een rotdag, maar wel een beetje voor een rotjaar. Maar (was het de nieuwjaarsduik?) de knop is omgegaan en dit jaar is tot nu toe echt top! Ik heb mij aangesloten bij een heel leuk collectief van creatieve ondernemers én ben bezig met een compleet nieuwe lijn producten (die helemaal niets met trouwen te maken hebben). Hopelijk kan ik jullie hier binnenkort meer over vertellen!

Voor nu: happy blue monday! Maak er een feestje van!

kousenbandblauwstrikje