LOVE lichtletters van TweeS

Toffe attributen voor je bruiloft en fotoshoot. Ik kom ze steeds vaker tegen. Nee, geen brilletjes of hoedjes, maar mooie dingen waar je echt een statement mee maakt. Zoals deze LOVE lichtletters van TweeS. Die je gewoon -lekker makkelijk- huurt!lichtletters LOVE site 2014

Soms loop je zomaar onverwachts tegen de leukste dingen aan. Neem nu TweeS, de webshop van Susanne Ahlers. Tijdens een challenge van coach Gwendoline Teske van de Webshop Academy (wat erg leuk en verhelderend was, dank Gwen!) kwam ik Susan tegen en heb natuurlijk meteen een kijkje genomen op haar website. TweeS verkoopt leuke accessoires zoals broches en haarspeldjes, maar je kunt er ook terecht voor het ontwerp van bijvoorbeeld jullie trouwkaart. En dus voor het huren van deze grote LOVE lichtletters.

Natuurlijk maak je een te gekke foto in het donker met deze foto, zoals deze mooie foto gemaakt door Martijn Roos fotografie. Maar gebruik ze ook als decoratie, in je feestruimte of net buiten bij de entree van je locatie. En natuurlijk in de fotohoek waar de foto’s worden gemaakt van al jullie gasten!

Voor informatie over beschikbaarheid en verhuur kun je contact opnemen met Susanne. Bezoek ook de website van TweeS voor meer informatie, voorwaarden en andere producten. Houd deze sowieso in de gaten, want Susanne is nog met veel meer dingen bezig!