In Posh Style: vintage verhuur {en de mooiste taarten}

Natuurlijk is het hartstikke leuk om zelf vintage decoratie bij elkaar te zoeken. Maar voor de mensen die geen zin hebben om alle kringloopwinkels en brocante markjes af te lopen in de hoop alles compleet te krijgen voor die ene dag.. heb ik een heel fijn one-stop-adresje: In Posh Style.

Decoratie huren voor je bruiloft is gewoon superhandig!  Snel, makkelijk, alles in 1x klaar en je zit na de bruiloft niet met 100 kop-en-schoteltjes die je ergens kwijt moet. Laat het zoekwerk maar lekker over aan anderen, zoals Tatiana Diaz Gonzalez.

Tatiana is de persoon achter Posh Tea Time, en maakt prachtige bruidstaarten, sweet tables en verzorgt de catering voor High Tea’s en feesten. Check vooral ook haar speciale bruidstaart-pagina met watertandende foto’s én handige informatie over vullingen en porties. Hier stel je zelf 1-2-3 je eigen bruidstaart samen. Handig.

Nadat Tatiana voor Posh Tea Time al een flinke collectie kopjes, theepotten en taartscheppen had verzameld kwam ze op het idee om nóg verder te gaan en een complete collectie verhuurdecoratie aan te bieden.
Door vele brocante markjes in Frankrijk en Belgie te bezoeken heeft Tatiana haar collectie steeds verder uitgebreid met unieke, mooie en hoogwaardige items. Echt vintage en echt uniek dus! Koffers, typemachines, glaswerk, tafels, kandelaar…  eigenlijk teveel om op te noemen. En het aanbod groeit nog steeds, want Tatiana blijft zoeken naar mooie pareltjes voor haar collectie.

Interesse? Breng een bezeoekje aan In Posh Style voor de complete collectie!