Je besteedt veel aandacht aan je jurk, de decoratie van de (feest)locatie, de ringen en het vervoer. Maar wat is eigenlijk het allerbelangrijkste (en -mooiste) moment van de dag? Juist: de ceremonie natuurlijk! Toch wordt hier vaak de minste aandacht aan besteed. Toegegeven, zo veel kún je hier ook niet aan doen. Maar wat je wel kunt doen is de ringen (en het moment van het uitwisselen van de ringen) de hoofdrol geven die ze verdienen. Met een ringkussen die past bij jullie stijl,  speciaal voor jullie gemaakt.

Bruiloft-131
fotocredits: Forevering Studios

Uiteraard mogen gepersonaliseerde ringkussens niet ontbreken in de Hip je Huwelijk in webshop. Maar de afgelopen maanden, met het opstarten van de nieuwe webshop en alle drukte die daarbij hoorde, kwam ik er gewoonweg niet aan toe. Maar nu alles lekker loopt is het tijd! Waarom? Omdat ze een perfecte aanvulling zijn op hét moment van de dag: de ceremonie en het uitwisselen van de ringen.

Hebben jullie speciale wensen? Bijvoorbeeld een bepaalde kleur, lettertype of stijl?  Of misschien hebben jullie wel een bijzondere tekst die alles zegt. Neem gerust contact op. Ik kan niet beloven dat ik élke wens kan vervullen maar ik heb kasten bomvol materiaal en jarenlange ervaring dus ik zal zeker mijn best doen. Mocht het niet kunnen, dan krijgt je ook altijd een eerlijk en snel antwoord.

ringkussen_thema_namen_datum

De afgelopen weken heb ik contact gehad met veel bruidsparen en ben ik begonnen met een pagina met gemaakt werk. Erg leuk om te doen, al die herinneringen die weer bovenkomen, en het geeft ook een trots gevoel. Het is toch wel heel bijzonder om iets bij te mogen dragen aan zo’n persoonlijk moment. Komende tijd ga ik deze pagina nog verder vullen (het is best wel veel werk). Neem eens een kijkje voor inspiratie én om te zien wat er allemaal mogelijk is.

ringenkussen_trouwlogo_bruiloftslogo

Natuurlijk kun je jullie ringkussen helemaal in overleg laten ontwerpen en maken, maar ik heb ook een aantal modellen ontworpen welke direct besteld kunnen worden. Handig en lekker snel, want deze ringkussens worden al binnen 3 weken bij je thuis bezorgt terwijl je toch alle keuze hebt wat kleur en lettertype betreft. En omdat het een bestaand model is (en er dus veel minder overleg en werk bij komt kijken) is de prijs ook nog eens aantrekkelijk. Je vind alle modellen hier in de webshop.ringkussen_hart_namen_datum1

ringkussen_namen_datum_offwhite_strass

ringkussen_namen_datum_ivoor_kant_4

ringkussentje_geborduurd namen_trouwdatum_hart_6