Gaan jullie volgend jaar trouwen maar hebben jullie (nog) geen save-the-date verstuurd? Of zijn jullie al getrouwd, maar er nog niet aan toe gekomen om een bedank-kaartje te sturen? Sla dan 2 vliegen in 1 klap met de speciale kerstkaarten van Stijlvolle Trouwkaarten.

kerstkaarten-stijlvolle-trouwkaarten-picture1

Jo-Anne van Stijlvolle Trouwkaarten heeft speciaal voor kerst drie collecties ontworpen. Er is een save-the-date, een verlovings-, en een bedankt-collectie kerstkaarten. Mooie kaarten met het fijne vintage sausje dat zo kenmerkend is aan de stijl van Jo-Anne. En net als alle andere kaarten uit de collectie hebben jullie veel vrijheid wat kleur, type kaart en ontwerp betreft. Zit jullie kaart en toch net niet tussen: dan ontwerpt Jo-Anne hem speciaal voor jullie. Bijvoorbeeld in dezelfde stijl als jullie trouwkaart.

De complete collecties vind je op de website van Stijlvolle Trouwkaarten. En leuk nieuwtje: Stijlvolle Trouwkaarten is deze week genomineerd is voor een Dutch Wedding Award in de categorie webshop. Gefeliciteerd Jo-Anne!

save-the-date-kerstkaarten-picture2 Verloving-kerstkaarten-picture2 save-the-date-kerstkaarten-picture3