Wauw, een fotoreportage in een metrotunnel. Hoe cool is dat dan! Voor bruidspaar Maurits en Marije was het een complete verrassing en geboren uit noodzaak. Door slecht weer dreigde hun fotoreportage in het water te vallen, waarop hun ceremoniemeester Larissa haar contacten aanwendde om een unieke locatie te scoren: de Noord/Zuidlijntunnel.

De Noord/Zuidlijn wordt momenteel aangelegd, en zal Amsterdam Zuid met Amsterdam Noord gaan verbinden. Tot die tijd is de bouwplaats alleen toegankelijk voor de mensen die betrokken zijn bij de bouw van deze tunnel. En bij grote uitzondering voor Maurits en Marije en hun fotograaf! Afgedaald in de tunnel reed het gezelschap met een golfkarretje door de tunnel onder het IJ door naar het begin van de tunnel onder het Damrak. En zie de te gekke foto’s van Iris en Marie Fotografie voor het resultaat!

A chance of a lifetime dus, voor Maurits en Marije. En misschien ook voor… jullie? Omdat de gemeente het zo bijzonder en leuk vond, willen ze namelijk nog een koppel de kans geven om hun reportage te doen in de tunnel. De enige voorwaarde: het moet op een zaterdag zijn en na 24 november.Durven jullie het aan? Check de speciale pagina van de Gemeente Amsterdam over de Noord/Zuidlijn en geef je op.

trouwen2 trouwen3