“Maak een cadeaulijst, anders krijg je 100 peper-en-zout-stelletjes”. Misschien wel de meest gegeven -en meest afgezaagde- tip voor een bruidspaar. Vaak gegeven door oubollige sites en oude tantes. Een mooie kans voor een ludiek actie, dachten ze bij Drogheria Alimentaridrogheria1

Via hun Facebook-pagina kun je nu namelijk een peper-en-zout stelletje laten bezorgen bij een aanstaand bruidspaar. Ben je misschien niet de enige maar wel de eerste. Ha!
Een leuke manier om te reageren op een RSVP, bijvoorbeeld. Mooi verpakt en bezorgd, en ook nog eens heel persoonlijk want je kunt je eigen boodschap op de kaart laten zetten. Ik ontving vandaag zo’n leuk pakketje, geadressseerd aan mevrouw C. Hip-je-huwelijk-in (ja, dan heb je me al hè?) en ik werd meteen heel nieuwsgierig door het mooie Italiaans inpakpapier. En als liefhebber van lekker eten en koken doe je mij altijd een groot plezier met iets voor in de keuken.

Wist je trouwens dat er ook werkelijk een betekenis zit achter het geven van een peper-en-zout stel bij een bruiloft? Blijkbaar ligt de oorsprong ervan in een Joodse traditie en staat het symbool voor bruid & bruidegom: verschillend van elkaar, maar een heel goed duo. Of zoals ze in Italie zeggen: La Coppa Perfetta.

Ook zo’n leuk pakketje sturen naar een bruidspaar? Check de Facebook-actie van Drogheria Alimentari en vul het formulier in. That’s it! Maak jij, als gever, ook nog kans op 2 vliegtickets naar een plaats naar keuze in La Bella Italia. Thuisland van Drogheria Alimentari.
Deze actie loopt tot 31 december en zolang de voorraad strekt.