Win een ringkussen naar keuze!

Lekker het weekend in met een winactie! Samen met Bruid & Bruid Magazine heb ik namelijk iets leuks voor jullie:  Vandaag kun je op de facebook-pagina van Bruid & Bruidegom een handgemaakte ringkussen winnen. Ga je voor romantisch vintage, een knallend kleuraccent of misschien wel voor over-the-top glamour?

Alle ringkussens uit mijn webshop zijn door mijzelf (en met jarenlange ervaring) gemaakt van de mooiste stoffen en materialen zoals zijde, bruidskant, swarovski en zoetwaterparels.
Je mag helemaal zelf kiezen welk ringkussen het beste past bij jullie stijl en bruiloft, dus je kunt ook kiezen voor een ringkussen met namen en datum. En uiteraard komt het ringkussen mooi verpakt als een cadeautje naar je toe.
Wat moet je doen? Like en share deze facebook-post, that’s it! En dan heel even wachten: maandag wordt de winnaar namelijk al bekend gemaakt!

ringkussen_vintage_blush3ringkussen_glitter_gold5ringkussen_offwhite_pink1ringkussen_romance_taft_ivoor1ringkussen_lovebirds_roze_rood_3ringkussen_gatsby3