03 IMG_4753-1En opeens was hij weg. Mijn prachtige webshop, waar ik 6,5 jaar fulltime en met veel liefde aan, en mee, gewerkt heb. Zo’n 3800 ringkussens heb ik de afgelopen jaren gemaakt. Ja echt, je leest het goed. Ongelofelijk toch? Ik ben heel trots op wat ik bereikt heb de afgelopen jaren en dankbaar voor het vertrouwen dat al deze bruidsparen in mij hebben gehad. Het is fantastisch dat ik steeds groter en bekender werd, maar dit had ook een keerzijde. De afgelopen jaren was ik vooral productie aan het draaien, en de creativiteit ebde langzaam weg..

Het afgelopen jaar is onze jongste dochter naar school gegaan en ben ik gaan doen wat al jaren op mijn verlanglijstje stond: ik ben les gaan volgen bij een edelsmid. En naast het feit dat het heerlijk is om weer echt creatief en met je handen bezig te zijn, heeft het ook een enorm vat creativiteit in mezelf aangeboord. Creëren wil ik, dingen maken waar ík en anderen blij van worden. Mezelf blijven uitdagen, in nieuwe materialen en technieken. Ik heb kasten vol met de mooiste materialen. Prachtige stoffen, te gekke vintage materialen, kant in alle kleuren, soorten en maten en een hoofd vol ideeën. Ik herontdek mezelf, en dat is heerlijk. En daar hoorde de ‘oude’ webshop niet meer bij. Met een steen op mijn hart en een last van mijn schouders hebben wij zondagavond de shop uitgezet. Het was misschien wel de moeilijkste beslissing ooit maar het is goed. Het was tijd.

Wat nu? Ik zit momenteel in een enorme creatieve flow, én ben een nieuwe shop aan het opzetten. Producten met een persoonlijk tintje, die je ceremonie en je trouwdag af maken. Gemaakt van de mooiste materialen, stoffen en kant maar ook zilver, zoetwaterparels en swarovski. De ringkussens en sixpences komen zeker terug, maar er komen ook nog andere bijzondere accessoires bij en leuke cadeautjes om te geven aan de aanstaande bruid. Uniek, persoonlijk en met liefde gemaakt. Eigenlijk een beetje zoals een trouwdag moet zijn, toch?
De shop laat nog even op zich wachten, want ik ga in de schoolvakantie ook gewoon schandalig veel genieten van mijn gezin. Maar ik ga jullie wel op de hoogte houden van ontwikkelingen en nieuwtjes op mijn blog. Want bloggen, dat is ook iets dat ik gemist heb!
Hip je Huwelijk in 2.0. Ik heb er zin in.