bonfim_mixmamasJullie kennen MixMamas vast wel. De naam zegt je misschien niet meteen iets, maar je herkent het vast wel als je een kijkje neemt op hun website.  Lekkere bonte artikelen voor je huis, accessoires en tassen. Gemaakt van onder andere Mexicaans tafelzeil en afgekeurde cementzakken. Recycling op z’n best!

In de webshop van MixMamas kun je nu ook Braziliaanse gelukslintjes kopen. Lint in vrolijke kleuren met de tekst ‘Lembrança do senhor do bonfim de bahia’. De armbandjes staan voor geluk en een goede afloop. Je maakt de armbandjes vast met 3 knopen en bij elke knoop mag de ontvanger een wens doen. Leuk voor de gasten op je bruiloft of voor je vriendinnen op het vrijgezellenfeest.

Nu kan ik me heel goed voorstellen dat je misschien geen zin, of tijd, hebt om 100 gasten een armbandje om te knopen, maar het is ook leuk om te gebruiken als versiering. Bijvoorbeeld als lint om jullie give-aways. Of hang lange slierten met verschillende kleuren aan ballonnen die je vult met helium. Leuk als achtergrond op de foto’s van je gasten! Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten: voor 12,50 euro heb je een rol van 43 meter! En ze zijn er in 11 toffe kleurtjes, dus ook in jullie themakleur.
Hoe je het ook gebruikt, de boodschap is hetzelfde: veel geluk en op een goede afloop!