a.l.l.c. (24 van 42) - Copy400x590a.l.l.c. (34 van 42)a.l.l.c. (22 van 42)Zo’n webshop waar je meteen blij van wordt, dat is A Little Lovely Company. Licht, vrolijk en met een hoog hebbe-hebbe gehalte. Voor de bruid die de decoratie van haar bruiloft in eigen hand én stijl wilt houden. Letterslingers waarvan je zelf de tekst bepaalt (in een té leuk lettertype), hippe honeycombs, megaballonnen en confetti in allerlei vormen. En deze producten zijn ook nog eens verkrijgbaar in fijne kleurtjes zoals fuchsia, aqua, zilver en goud. En helemaal hip: Do-It-Yourself Tassel slingers. Een lange slinger met papieren kwastjes in vrolijke kleuren. Met de materialen en instructie uit het pakketje maak je deze helemaal zelf.

Je kunt bij Nikki en Judith, de dames achter A Little Lovely Company, niet alleen terecht in de webshop voor vrolijke decoratie-artikelen, maar ook voor maatwerk. Voor als je op zoek bent naar net die ene kleur slinger of net dat ene formaat honeycomb. En vind je hun stijl leuk, maar weet je (nog) niet waar je moet beginnen? Je kunt Nikki en Judith ook inhuren voor het decoreren van je feestzaal of het samenstellen en stylen van een sweet table. Compleet met zoetigheden van de beste leveranciers en met vrolijke decoratie in echte Little Lovely stijl.