something_blueHet is blue monday. Oftewel, de meest depressieve dag van het jaar. De feestdagen zijn al lang en breed achter de rug, de volgende vakantie is nog heel ver weg, de kilo’s van de feestdagen zitten er nog aan en van die goede voornemens is niets terecht gekomen. Dus.

Nou geloof ik er persoonlijk niet zo in (nou ja, dat van die kilo’s wel, helaas), het is tenslotte maar net wat je er zelf van maakt. En ik denk dat de meeste lezers van mijn blog er ook niet zo’n last van hebben. Waarschijnlijk ga je dit jaar trouwen! Yay! Of je bent 1 van die leuke weddingplanners of babsen die vandaag weer lekker aan de slag gaan om bruidsparen een fantastische dag te bezorgen!

Maar mocht je toch een beetje last van de blues hebben vandaag, dan vrolijk ik je op met een leuke actie. Vandaag koop je namelijk alle producten met something blue (ook al is het maar een piepklein beetje blauw, want dat telt ook toch?) met 20% korting Dat zijn dus alle sixpence producten en een aantal ringkussens. Waaronder mijn favoriet, Little Red Riding hood, en een nieuw model dat ik speciaal voor blue monday heb toegevoegd: something blue.
Happy shopping, succes vandaag en weg met die blues!