F1080033_3

Waar blijft de tijd! Vandaag, 1 september, is het alweer 8 jaar geleden dat ikzelf stikzenuwachtig (ja echt, ik heb foto’s met vlekken in m’n nek om het te bewijzen) ‘ja, heel graag’ zei tegen mijn lief. En wat is er een hoop gebeurt de afgelopen 8 jaar. Kinderen, huis, baan, bedrijf, alles is anders. Maar wat er niet veranderd is, is onze liefde (ahhh zoetzappig hè? Maar op een dag als deze mag dat best).

Wij vieren vandaag onze liefde! En jullie mogen een beetje meevieren. Als je vandaag, 1 september 2013, iets besteld in de webshop en in het infoveld van het bestelformulier “8 jaar verliefd‘ zet, stuur ik maandag een cadeautje mee met je bestelling (ja echt, bestellingen worden altijd de volgende dag verzonden!). Kleine hint: je hoeft geen sixpence te kopen 😉

Oh ja, de foto is van gemaakt door Isabelle Hattink van FotoBelle!