Er zijn heel veel manieren om een herinnering aan jullie bruiloft tastbaar te maken en op te hangen in je huis. Mooie ingelijste foto’s, een foto op canvas, een kunstwerk dat jullie cadeau hebben gekregen van familie of vrienden. Ik heb zelfs wel eens een site gevonden van iemand die een deel van de trouwjurk bewerkt tot 3D kunstwerk! Maar houd je van strak, kleurrijk en iets minder voorspelbaar (en ja, misschien ook wel een klein beetje geeky) check dan zeker even de site van VisualBite.

Met behulp van de software van VisualBite kun je namelijk een geluidsfragment omzetten naar een visuele weergave: een grafiek met horizontaal de tijd, en verticaal de intensiteit van het geluid. Bijvoorbeeld het ja-woord tijdens de ceremonie, of je lief die aan je vraagt ‘wil je met me trouwen’ of een (song)tekst met een speciale betekenis. Je upload het fragment, kiest kleuren, formaten en bewerkingen en jullie persoonlijke kunstwerk wordt gemaakt en opgestuurd!