Hoe gaat het met de goede voornemens? Zijn ze al overboord, terwijl je toch écht van plan was om die kilootjes nog kwijt te raken voor de bruiloft? Dat komt omdat je er een ‘voornemen’ van maakt, en geen ‘doel’, dan maak je het veel te vrijblijvend!  Je verhoogt de kans om iets te bereiken door een duidelijk doel te stellen én steun te vinden bij iemand of het samen te doen. Dat weten de mensen van Bodymentors ook, en daarom hebben ze Wedding Shape ontwikkeld. Een programma waarmee je samen met je toekomstige echtgenoot aan de slag gaat. Jij om nóg wat slanker en mooier te stralen in je trouwjurk (en bikini tijdens jullie huwelijksreis!) en hij om nog net wat strakker in z’n pak te zitten. Samen sporten met een gezamenlijk doek: mooi en fit jullie huwelijk in. Slim!

Bodymentors is gevestigd in Rotterdam, en werkt volgens het concept van Total Lifestyle Coaching. Geen grote groepen, maar één op één aandacht waarbij ze zich niet alleen richten op beweging, maar ook op voeding en mentale coaching, en geen grote groepen of massale sport Zo gaan jullie niet alleen slanker, maar ook lekkerder, gezonder en met meer energie samen het huwelijk in!

Tip: ben je van plan om (veel) af te vallen voor julie bruiloft? Bespreek dit dan ook in de bruidsmodezaak. Kies niet meteen voor 2 maten kleiner, maar bespreek wel even hoe makkelijk de jurk ingenomen kan worden! Een betere bruidmodezaak kan je hier goed in adviseren.