Een bruiloft is natuurlijk dé gelegenheid voor persoonlijke cadeau’s. Een moment om even stil te staan bij wat het bruidspaar voor de familie/vriendenkring/collega’s betekent en daar een mooie herinnering voor te laten maken. Dit vind ikzelf echt helemaal leuk: EasyCollage.

Met EasyCollage maak je heel eenvoudig een fotocollage, die er meteen superhip uitziet door de bijzondere ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Persoonlijk vind ik het huis en de auto het leukste. De hele vriendengroep of familie erin, of juist alleen het bruidspaar met hun kinderen, honden en/of katten en voilà!
Maar er zijn nog veel meer mooie, vrolijke en stijlvolle ontwerpen, ontworpen door designers zoals Pimpelmees en Million Dollar Design.

Ik heb zelf natuurlijk ook even uitgetest of het wel echt easy is, maar dat is het écht. Kies je ontwerp en formaat, foto’s uitzoeken en plakken maar!

1 comment on “Een persoonlijk cadeau maak je -leuk én easy- met EasyCollage”

Comments are closed.