Wauw, dit is nog eens een vette winactie van Zankyou en Unielle Couture, je kunt deze week een trouwjurk winnen! En niet zomaar een jurk, maar een echte droomjurk die ook nog eens –letterlijk– op jouw lijf gemaakt wordt!  Unielle Couture werkt namelijk als enige in Nederland met de 3D body scanner waarbij jouw lichaam helemaal wordt opgemeten en de jurk dus echt perfect past. 
En welke jurk je op jullie dag aan wilt bepaal je helemaal zelf, in de 2012 collectie staat genoeg om uit te kiezen: Strak, romantisch, eenvoudig of dromerig, maar allemaal échte trouwjurken. 


Meedoen? Op de site van Zankyou staat wat je moet doen. Volg de 6 stappen (ja, het lijkt veel maar het is echt niet meer dan 5 minuten werk) en meld je aan. Schakel vervolgens je netwerk in om zoveel mogelijk reacties te krijgen en misschien win jij die droomjurk! Let op: omdat de jurk helemaal op maat gemaakt wordt kunnen alleen bruiden die gaan trouwen na 1 oktober 2012 meedoen. 
Waar wacht je nog op? Hup naar de site van Zankyou en meedoen!