Whoopwhoop! Vintage, rockabilly, hippe, -wat zeg ik- ALLE  bruiden opgelet! Want mijn favoriete webshop Topvintage heeft nu ook een collectie bruidsjurken in de collectie opgenomen! En ze zijn zo leuk! Absolute plaatjes, van superkwaliteit en ook nog eens heel erg betaalbaar. Want voor de prijs van deze jurken heb je over het algemeen nog niet eens een bruidstaart!

Ik heb zelf 3 jurken van Topvintage, van 3 verschillende merken, en ik weet niet hoe Angelique en haar team het voor elkaar krijgen, maar allemaal passen ze perfect (een hele prestatie met mijn lijf dat toch wel een beetje uit model is geraakt na 3 zwangerschappen!) En helemaal leuk: elk exemplaar zorgt voor een instant VAVAVOOM gevoel zodra je hem aantrekt. Kijk, en welke vrouw wilt dat nou niet?

 

Een bruidsjurk kopen via internet, ik kan me wel voorstellen je dit misschien toch niet zo snel doet. Gaat dat wel goed? Past ie wel? Wat als ik hem niet mooi vindt? Logisch. Maar de service bij Topvintage is echt goed. Bij elk kledingstuk staan uitgebreide maattabellen, met vragen kun je altijd terecht en ze versturen supersnel en netjes. En niet goed, geld terug. Of ruilen voor zo’n ander plaatje of een maat die wel past natuurlijk! 

Trouwens, niet alleen een superadresje als bruid, maar ook als gast voor een bruiloft. Of voor een etentje met je lief. Of gewoon, zomaar voor jezelf 😉

1 comment on “Vavavoom bruidsjurken bij Topvintage!”

  1. Ik heb er twee trouwjurken gekocht voor onze Mad Men style bruiloft. Van elke jurk heb ik 2 maten besteld en heb nu 2 jurken klaar hangen (voor 1-9-2012) die geweldig zitten!

Comments are closed.