Fairy Berries


“Creëer een magische sfeer met Fairy Berries. Nieuw in Nederland. sprookjesachtig, romantisch, gezellig, geheimzinnig en uniek. Nieuwsgierig? Bezoek de site http://www.FairyBerries.nl “
lees ik op het twitter-profiel van Fairy Berries. Dat wekt mijn interesse! Fairy Berries. Oftewel: dwaallichtjes. En met mijn Suske & Wiske wijsheid weet ik wat dat zijn: zieltjes in de vorm van lichtjes die de weg wijzen. Oplichtend, verspringend, een sprookjesachtig licht in de duisternis. Hoe sprookjesachtig is dat?

Fairy Berries dus: kleine lampjes met een led-lichtje. Je koopt ze per 10 en kunt er alle kanten mee op. Strooi ze in de tuin van je trouwlocatie. Helemaal leuk als je eind van de middag trouwt. Buiten natuurlijk! Grote vuurkorven erbij, fakkels en een winters vachtje om je schouders. Trouwen in een zee van lichtjes! Toch nog een voordeel aan deze donkere winterdagen! En de makers van de Fairy Berries zijn ook nog eens heel praktisch geweest. Je kunt ze ook in het water strooien (wat wil ik deze graag voor in onze vijver!) en er zit zelfs een oogje aan zodat je ze met een draad op kunt hangen. Magical! 

p.s. laat je gasten allemaal een Fairy Berrie uit de tuin vissen. Of leg ze in een grote schaal in een klein organza-zakje met een kaartje eraan. Geef je je gasten meteen wat licht en liefde mee als bedankje.