Creëer een beer

Kinderen en bruiloften, een gezellige maar ook lastige combinatie. Kinderen vinden het fantastisch om deel uit te maken van zoiets groots en bijzonders, maar tegelijkertijd is het ook vermoeiend, lang, en zitten er saaie momenten in. Een nanny of entertainment voor de kinderen is dan de oplossing. En zijn ook steeds meer bedrijven die hierop inspringen met leuke creatieve oplossingen, zoals Creëer een beer. In een paar eenvoudige stappen maken kinderen zelf een knuffelbeer en brengen deze tot leven met een wenshartje waar ze een eigen boodschap aan mee geven. 

Ik begrijp dat dit voor mensen zonder kinderen misschien heel erg kinderlijk of ver-van-je-bed klinkt, maar (en neem dit maar aan van de mama in mij) kinderen vinden het prachtig om een tastbare herinnering te hebben aan bijzondere momenten!
Heb je een nanny ingehuurd, of iemand anders die de kinderen onder haar/zijn hoede neemt, dan kun je doe-het-zelf-pakketten bestellen. Maar je kunt ook de dames van Creëer een beer inhuren om jullie alles uit handen te nemen. Handig!