De Quick Scan: maak van 2 huishoudens 1 thuis

Herinneren jullie je het programma Samenwonen nog? Op hilarische wijze raasde Erik van der Hoff en zijn team door de huizen van 2 geliefden en maakt korte metten met de inboedels van weggevertjes, erfstukken en uit de hand gelopen hobby’s. Oke, toegeven, het ging met de botte bijl (het is tenslotte tv), maar de achterliggende gedachte blijft natuurlijk actueel. Twee levens worden samengevoegd en van 2 huishoudens moet 1 thuis gemaakt worden. 

Wat mij opvalt is dat er steeds meer mensen jong trouwen, vanuit huis of vanuit een studentenflat. Of dat er vlak na de bruiloft een nieuw huis wordt betrokken. Twee levens worden samengevoegd, een vers, nieuw begin! Maar daar moet dan wel plek zijn voor 2 individuen, toch? Daarom vind ik dit ook een absoluut topcadeau voor een bruidspaar (maar eigenlijk ook voor alle andere stellen): een Quick Scan. 

Een samenwerking tussen Floral Designer Sarah Kraak van Moods by Sarah en Interieurdesigner Cécile Roffelsen van ID-binnenhuisarchitectuur. Tijdens deze Quick Scan bekijken Sarah en Cécile de mogelijkheden, wensen en identiteit van de bewoners en hun interieur met aandacht voor onder andere kleur, compositie, verlichting, woonaccessoires en plantaardige decoraties. Aan de basis van deze scan staan de 5 zintuigen horen, zien, ruiken, voelen en proeven.

Het resultaat: Heel veel inzicht en een moodboard: de perfecte basis om vervolgens zelf aan de slag te gaan!

Je kunt de Quick Scan natuurlijk zelf kopen, maar je kunt hem ook -en dan wordt ie natuurlijk mooi verpakt- cadeau doen! Neem voor meer informatie contact op met Sarah of Cécile!