Tip voor een snelle enveloppendoos!

Nu bij de Hema, een set van 2 ronde dozen voor 7 euro. Wit of bruin, zodat je ze helemaal zelf kunt versieren, maar ook in een leuk lichtblauw printje. Je kunt de grootste als enveloppendoos gebruiken door een gleuf in het deksel te maken, maar je kunt er natuurlijk ook een dubbele doos van maken: maak een gat in het deksel van de grootste doos en een even groot gat in de bodem van de kleinste doos. Lijm de 2 dozen op elkaar en versieren maar! Kies inpak- of kaftpapier in een leuk motief of kleur, plak er foto’s op of (de voorkant van) de kaart en zoek bijpassend lint voor een mooie strik
Voor de enveloppen kun je een gleuf aan de zijkant maken of op het deksel. Voilà, voor nog geen tientje een leuke enveloppendoos!
Gebruik je alleen de grote doos als enveloppendoos? Dan kun je de kleine ernaast zetten met bijvoorbeeld pennen voor het gastenboek,  snoep of kleine give-aways.