Moet je me niet wat vragen?

Regelmatig krijg ik de vraag: “Ik wil ook zo graag trouwen, maar hoe zorg ik ervoor dat hij mij vraagt?” Helaas dames, daar heb ik geen antwoord op. Want laten we eerlijk zijn: als ie echt wilt, dan doet ie het heus wel. Of hij is gewoon lui. Of een krent. Of hij weet niet hoe. 
Zeuren is in ieder geval de grootste no-no, dat stuit op instant verzet. En hinten.. laten we eerlijk zijn.. alles wat subtieler is dan “ik wil dat jij mij nu ten huwelijk vraagt” begrijpt ie toch niet. Niet uit onwil, maar gewoon omdat mannen het gen voor subtiliteit missen. Kunnen ze ook niets aan doen.


Zouden ze de vraag “Moet je me niet wat vragen?” dan wel begrijpen? Als jij het in je uppie vraagt… mwoahh.. denk het niet. Maar wanneer de vraag  in gezelschap van Tooske Ragas en een cameraploeg gesteld wordt.. tja.. die hint moet ie dan toch wel snappen? Want dat is wat SBS6 van plan is in het nieuwe programma Moet je me niet wat vragen? In dit programma gaan Tooske en haar team jou helpen om hem die ene zin te laten zeggen. Samen met jou wordt de ideale setting gecreëerd, bereid je je voor en verras je je vent. 


Ik moet eerlijk toegeven dat ik doorgaans geen enorme fan ben van iemand voor het blok zetten, maar zoals ze zeggen op hun website: soms heeft de ware Jacob nou eenmaal een klein duwtje in de rug nodig. Is dat zo? Of niet? 
Wat vinden jullie hiervan lezers? Gaan jullie kijken? Zouden jullie hieraan meedoen? Ik ben benieuwd naar jullie mening!
Oh en heb jij zo’n Jacob die een duwtje nodig heeft? Je kunt je opgeven via de site van SBS.