Je kent het wel. Als bride-to-be zoek je je suf op internet, lees je zoveel mogelijk magazines en heb je opeens een zwak voor nieuwtjes over celebrity-weddings en romantische film. En in de film, of de foto, op de blogs, komen ze telkens weer terug: de perfecte rijen witte stoeltjes langs het pad dat leid naar de plek waar de geliefde elkaar het ja-woord gaan geven. Glinsterend in de zon, versiert met bloemen, linten of gewoon puur wit zonder tierelantijntjes. En jij denk meteen: ja, dat kunnen we dus mooi vergeten, want waar ga ik 100 dezelfde spierwitte stoeltjes vinden?

Dan heb ik hier hét adresje voor je: G-eye Styling. Wedding- en eventstyliste Chantal Greeven heeft deze weddingchairs namelijk voor je naar Nederland gehaald zodat jullie ze kunnen huren voor jullie eigen movie-moment. En lekker handig: Chantal brengt ze (indien gewenst) zelf naar de locatie en haalt ze de volgende dag weer op!


Nog meer styling wensen (of frustraties) voor jullie bruiloft? Ook daar kan G-eye Styling je bij helpen. Je kunt hier namelijk niet alleen terecht voor verhuur, maar ook voor styling van (een deel van) jullie bruiloft. Met jarenlange ervaring en een flinke database aan adresjes en contacten weet Chantal namelijk precies wat de trends zijn én hoe je dit bereikt!